Hoe koffie te telen

Afrikaanse koffie

De bonen, die 's nachts per vliegtuig worden geleverd, hoeven slechts 4 tot 6 maanden te rijpen, zodat u over een product van hoge kwaliteit beschikt dat zijn medicinale waarden nog steeds heeft behouden.

De kleinschalige biologische koffietelers in Afrika telen niet alleen koffiebonen om over de hele wereld te exporteren, maar ook om te voldoen aan de toenemende vraag naar vers gebrande koffie. De groeiende vraag naar vers gebrande koffie wordt beantwoord door de koffieboeren en hun agenten, door aan de koffietuinen niet alleen de koffiebonen toe te voegen, maar ook de kennis over hoe koffie op een intelligente manier te verbouwen.

De groeiende vraag naar vers gebrande koffie wordt beantwoord door de koffieboeren en hun agenten, door het toevoegen aan de koffietuinen van niet alleen de koffiebonen, maar ook de kennis over hoe koffie op een intelligente manier te verbouwen. Door onze jarenlange ervaring in de koffie futures industrie hebben wij normale procedures en richtlijnen opgesteld voor een kwalitatief goed product.

Waar te telen

Uw tuin kan zo klein zijn als 1 vierkante voet, zolang het maar op een plek is met een bergachtige omgeving. Daar wordt koffie gekweekt bij een kamertemperatuur van 75-80 graden F. Water mag niet worden gekoeld, maar moet regelmatig worden ververst. Koffie wordt geteeld in Kroatië, Centraal-Europa, Egypte, Indonesië, Mexico en Centraal-Amerika. De meeste geteelde variëteiten behoren tot de "Cure"-familie. Andere variëteiten worden wel 6 maanden in pakhuizen bewaard.

Wat moet je precies zoeken in een koffie?

De verpakking moet iets zijn wat je zoekt in een koffie. De meeste verpakkingen moeten worden geopend en het verzegelde deksel moet erop blijven zitten om de versheid van uw koffie te bewaren. Voor meer informatie over koffieverpakkingen