Mexicaans eten

Close Upfoto Van Rijst En Taco's

relishes in de Verenigde Staten. De twee grootste relish-bedrijven in de Verenigde Staten, Deli Supermarket en Waring Beef and Chicken willen een deel van de actie, dus begonnen zij hun activiteiten in de buurt van de Mexicaanse grens en noemden het een “Mexicaans Restaurant.” Omdat de twee opereren in Zuid-Californië, omarmde het oorspronkelijke gerecht uitgevonden door Juancho R. het Mexicaanse thema. Vandaag de dag is de Mexicaanse Keuken populair geworden in de hele Verenigde Staten. De meeste invloeden komen van het zuiden van de grens en Mexicaans eten omvat pittige salsa, taco’s, nacho’s en burrito’s. In de 21e eeuw wordt het verrijkt met kaas, koffie, thee, chocolade, en andere culturele invloeden.

De KruidigeWarmte

De specerij die kenmerkend is voor de Mexicaanse keuken, staat bekend als chilipeper. Omdat Mexico een eiland is, heeft het van nature een overvloed aan hete pepers. Misschien heeft u wel eens een Fiesta-diner gehad, waarbij elke tafel versierd was met een verbazingwekkende reeks pepers. Deze pepers maakten oorspronkelijk deel uit van het Mexicaanse dieet en zijn nu een favoriete specerij in de Mexicaanse keuken. Een voorbeeld hiervan is de Chipotle chili die geserveerd wordt in het Mexicaanse restaurant Provolone. De Provolone chili bevat de volgende ingrediënten.

o 3 jalapeno pepperso 3 habanero pepperso 1Serrano chilio 1Jamaicaanse chilipeper

Wees voorzichtig met Mexicaans eten. Zoals met elk voedsel, zijn er soms manieren om het pittig te maken. Eén manier om Mexicaans eten super pikant te maken is door habanero’s en jalapeno’s toe te voegen. Dit zijn de pikante pepers die het meest worden gebruikt in Mexicaans eten en traditioneel moet je de zaden en de zenuwen binnenin de pepers verwijderen voor het koken om te voorkomen dat je delen en stukjes van de pepers binnenkrijgt en ze verbrandt.

Een andere favoriete toevoeging aan de Mexicaanse keuken is de Nacho Montes. Deze worden traditioneel gemaakt met roomkaas, worden versnipperd en bedekt met zure room. De roomkaas smelt terwijl de pepers langzaam hun smaak afgeven. Je ziet dat door de roomkaas en de paprika toe te voegen, de smaak van de pepers en de kaas worden gecombineerd tot een smeuïge en romige Nacho Montes.

Nachos

Dit is een van de originele gerechten uit de Mexicaanse keuken. Om het te maken, neem je een maïs tortilla en doe je er kaas en toppings op. Een van de populaire toppings is kaas. Je kunt grote hoeveelheden kaas en toppings op de chips doen. Zodra de kaas gesmolten is, wordt de tortilla gevuld met andere ingrediënten. Je kunt er gekookte garnalen, kip, aardappelen, champignons, garnalen, enz. aan toevoegen. Het is een heerlijk gerecht en er zijn veel variaties.

Combineren met pasta’s

Italiaans eten is heel eenvoudig, maar erg lekker. Het gaat heel goed samen met pasta – sommigen zeggen zelfs dat een gerecht niet zonder pasta kan worden bereid. Enkele van de meest voorkomende pastasauzen zijn tomaat en achiote. Je ziet dat door het toevoegen van deze ingrediënten de smaak van de saus wordt versterkt. Het is ook gebruikelijk om een kleine hoeveelheid zure room en wijnazijn toe te voegen bij het sudderen van een pastagerecht.

Tips en technieken

Nu u weet hoe u okonomiyaki moet maken, zijn er een paar dingen die u ermee kunt doen:

-In plaats van een magnetron te gebruiken, kunt u de vulling in de vorm van zakjes maken. Deze zijn ook verkrijgbaar in de meeste supermarkten en buurtwinkels, maar u moet erop staan dat u de verpakking ziet voordat u het gerecht maakt.

-Een keukenmachine kan de vulling van de zakjes in de vorm van gehakt maken.

-In plaats van een magnetron te gebruiken, kunt u de vulling van de zakjes ook in de magnetron bereiden. Hiervoor is een magnetronbestendige kom nodig, dus controleer of er geen giftige chemicaliën in zitten. Daarna kunt u de ingrediënten toevoegen en gedurende de aanbevolen tijd in de magnetron gieten.

-U kunt air poppers gebruiken. Deze machines worden gebruikt in restaurants en andere eetgelegenheden. U moet echter wel het reinigend vermogen van de machine controleren voordat u ze gebruikt.

Uit eten gaan hoort leuk te zijn, maar dit kan soms een enge ervaring zijn. Leer te spelen met je eten en heb plezier met je maaltijd. Poelier Rijswijk