The Fudge Factory

The Fudge Factory

De fudgefabriek die ik gisteren hielp runnen stond bijna helemaal vol met koude, versgebakken koekjes. De kinderen aan de overkant deelden met chocolade gedompelde widgets uit aan hun vrienden en kinderen. Overal waar we kwamen, zagen we mensen toffees kopen. Ze lijken gewoon van dit spul te houden, ook al zeiden ze steeds dat ze niet allemaal van de beste ingrediënten waren gemaakt.

"Ze houden ervan of haten het", dacht ik. Toen zag ik de glimlachende uitgestoken hand van de man van middelbare leeftijd die een van de medewerkers was die de verkooporders binnenhaalde.

"Hallo, ik ben een toffeesfabriek en dit is mijn toffees.", zei ik. We raakten aan de praat en hij vertelde me dat hij nooit ongevraagde telefoontjes deed, maar in plaats daarvan mensen gewoon ongevraagd belde om langs te komen en te zien wat ze wilden, om te zien wat ze nodig hadden. Hij deed zijn best om fudge te verkopen in de hoop dat ze het leuk zouden vinden in plaats van het product van iemand anders te kopen.

Als verkoper zou ik graag willen zeggen: ik heb uw product nodig. Ik heb niet iemand nodig die indruk op me maakt met welsprekendheid, ze zullen zeker niet helpen. Maar dat doen we niet! Uiteindelijk kopen mensen van de persoon die ze leuk vinden en vertrouwen. Het was onze taak om gewoon beschikbaar te zijn. Vaak werden we bij iemand thuis geroepen en wanneer ze langskomen, lijkt het hen te motiveren om te kopen.

Ze schreven hem in daar waren ongevraagde telefoontjes, die hij eerder stopte met ongevraagd bellen, hij had zelfs een vriend die ongevraagd voor hem deed. Terwijl ik daar was, kocht ik ook mijn eigen onderdelen van Folger's start voor tien dollar voor een portiersladder en een deel van een luchtcompressor zodra hij er een gratis onderdeel van zijn uitrusting van had gemaakt. Mijn schoonvader heeft ongeveer dertigduizend dollar aan BEST-producten en ik ben de trotse eigenaar van een kit van $30. Ik ben eraan gewend geraakt dat mijn producten worden gekocht voor ongevraagd bellen en vanwege de resultaten.

De reguliere onderdelen houden me gestopt en gebruik het meer. De koekjes zijn lekker, de versnaperingen zijn zoet en ijzig, ik word niet ziek en ik voel me op mijn gemak. Bovendien krijg ik een leerervaring over verkoop en overtuigingskracht en het helpt me allemaal.

Ik heb veel vrienden die je ongevraagd kunt bellen, er zijn genoeg oplossingen voor elke verkoper die meer wil verdienen in zijn leven. Je oude routine werkt niet meer, je zult echt naar andere manieren moeten kijken, en dit is het moment om het als stagiair te doen. Dit zou een tijdelijke stop moeten zijn terwijl u uw zaakjes op orde krijgt.

Ik ben ook parttime begonnen met ongevraagd bellen en heb al een paar mensen geholpen om hun bedrijf te verkopen. "Maar wacht er is meer… en je brengt me hiervoor aan de telefoon, is het waar dat ik een commissie krijg voor deze verkopen nadat ik een uur of twee met je heb gesproken?"

Nee. Ik bel alleen ongevraagd naar die mensen die al serieus aan het werk zijn om hun werk gedaan te krijgen of op weg zijn om opgeleid te worden.