The Hidden Message

hand reaching out - palm stockfoto's en -beelden

De vriend van je gastheer heeft net de rekening overhandigd. Knijp de situatie op dit moment niet samen. Dat betekent dat hij nu waarschijnlijk ja zal zeggen, zodat u de andere afspraken die naar dezelfde plaats gaan, kunt annuleren. Heel perfect, gericht op uw zakelijke doelstellingen.

De verborgen boodschap hier is dat een kleine bedrijfsomgeving een zeer positieve invloed kan hebben op uw zakenmanmentaliteit. De situatie is dat het een stel is. U krijgt ook een schitterende zakelijke kans. Je kunt deze situaties creëren, of het nu in je leven of in je bedrijf is, en het wordt een heel leuk en plezierig evenement.

Het eerste dat u moet doen, is in uw bedrijf stoppen om een ​​zakelijke discussie met de gastheer te hebben; je zult echter zien dat dit probleem niet voor de puur erg kleine zakenmensen is.

Iedereen weet dat daten en trouwen de meest pijnlijke situaties zijn voor luidruchtige of agressieve persoonlijkheidsmensen. Maar als alles is gezegd en gedaan, vertegenwoordigen deze twee categorieën de grootste groep confrontatiescenario's die de wereld nodig heeft.

Er kan een klein beetje gevaar zijn als uw zakelijke doelen in de handen van die relatie liggen. Het alternatief is echter het veel grotere risico. Als je een hostingrelatie hebt, heb je natuurlijk een aantal problemen, maar je krijgt ook volop kansen. Eigenlijk zult u in een positie zijn om verschillende bedrijfsstrategieën te ontwikkelen om elkaar te helpen.

Dit is de krachtige positie die een hostingrelatie biedt. Je beschikt over gezamenlijke bedrijfsdoelstellingen. Plotseling bereikt u meerdere conferentievergaderingen samen met meerdere wekelijkse deadlines voor gesprekken. U heeft een schema met betrouwbare vergaderingen die op elkaar aansluiten en waardevol zijn voor uw hele netwerk van discussies. Het kan zijn dat u tijdens uw vergadering een krachtig standpunt moet innemen om het proces van samenhang door de onderwerpregel te versnellen en snel een paar rode haringen te maken.

Misschien merk je dat je al die onderwerpen wilt aanpakken, maar je kunt tijdens het praten energie krijgen voor andere onderwerpen. Na slechts één ontmoeting ga je met haar lunchen en realiseer je je dan dat je op dat moment misschien een bepaald deel van de discussie wilt. Je zult merken dat je op sommige onderwerpen wilt focussen, maar je realiseert je dat het onbeleefd kan zijn omdat je voor dat specifieke onderwerp vergadert.

Om het gesprek te bespoedigen, heb je misschien je tijd besteed aan een tiental problemen en heb je een planning klaar voor de volgende vergadering. Desondanks, als u een openbaring in uw bedrijf bent, wilt u ook die andere doelstellingen op een laag pitje houden.

Met een gehoste situatie kunt u zelfs snel geweldige inhoud vers voor uw bedrijf krijgen. Hoewel het wat meer tijd en moeite kost om je oren voor elk gesprek scherp te houden, zul je merken dat je de breedte van je bedrijf begint uit te breiden. U zult ook merken dat uw tijd productiever is, alleen vanwege het schema.